Wat is Special Brain Power Mastermind?mastermind 03

De Special Brain Power Mastermind is een groep van maximaal 6 personen met een speciaal brein. In deze groep motiveer en stimuleer je jezelf en je andere Masterminders om beter te functioneren en gefocust te blijven op datgene wat je wilt bereiken.  Met meerdere speciale breinen bij elkaar ontstaat een enorme synergie, energie en motivatie: de Special Brain Power MastermindDaardoor haakt je brein maximaal aan en daar heb je de hele week profijt van. 

Hoe werkt het?

Deze mastermind staat onder leiding van ADHD-coach Arda. Uiteraard brengt zij haar expertise in als ADHD-trainer/coach en ervaringsdeskundige. Maar de kracht van de Mastermind komt uit de synergie van de groep. Doordat je in een periode van minimaal twee maanden wekelijks bij elkaar komt, ontstaat een positieve mindset gericht op persoonlijke ontwikkeling, tot je recht komen en positieve flow. In de groep is begrip en steun van en voor elkaar. Wil jij dit ook? Toegang tot jouw eigen Special Brain Power en die van de groep? Eruit halen wat erin zit?

Wat kan Mastermind voor jou betekenen?

Soms zit je vast in uitstelgedrag. Of heb je een blokkade om te doen wat je moet doen. Je bent met allerlei dingen tegelijk bezig, maar je maakt niets af. Of er komt gewoon hélemaal níéts uit je handen, hoe graag je dat ook wilt.
Komt dat je bekend voor? Als individu met ADHD is het soms lastig om tot je volle potentieel te komen. 

Wat als we al onze energie, ervaringen, tips, kennis bundelen?  Dat is Magie!

Samen sta je sterker

ADHD'ers onder elkaar hebben een speciale verbinding. Ze kunnen het beste in elkaar naar boven halen. "Ja", denk je, "we kunnen ook het slechtste in elkaar naar boven halen".
Maar wat nou als we onze krachten gaan bundelen? Met een positieve mindset?  Als we al onze energie, ervaringen, tips, kennis gaan delen?
Dan ontstaat er een mega groot brein - Special Brain Power Mastermind - met een enorme kracht en energie waardoor je ontwikkeling en motivatie een boost krijgen. Daar kan je de rest van de week op teren. Je brein haakt maximaal aan en daardoor is de weg vrij om tot je recht te komen.

Wat verwachten we van jou?

  • Dat je de commitment en tijd hebt om wekelijks online via Zoom bij elkaar te komen, voor een periode van minimaal twee maanden;
  • Dat je je volle potentieel wilt bereiken;
  • Dat je bereid bent om een positieve mindset te krijgen/hebben;
  • Dat je bereid bent je ervaringen, tips en kennis met je groepsgenoten te delen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Dit doen we door het geven en ontvangen van feedback, elkaar verantwoordelijk te houden én door je kennis, skills en netwerk te delen.

Een verzameling van speciale breinen helpt elkaar het unblocken van flow, talenten en behalen van successen, waar zij individueel niet toe in staat zouden zijn.

Startdata

Startdatum: maandag 17 januari 2022 om 20.00 uur

De webinar is elke derde woensdag van de maand: start: woensdag 17 november 2021

Blog

Meer weten? Lees het blog 'ADHD een Special Brain Power' .

 

Individuele coaching

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de sessies bekijken we hoe we het apparaat kunnen oliën en optimaliseren. Lees meer >>

Groepstraining

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander. Lees meer >>

Designed by Walraven WebWerk