Daan zat niet lekker in zijn vel en kwam in een neerwaartse spiraal. WhatsApp Image 2023 10 04 at 21.55.16Hij had het niet naar zijn zin in zijn baan en deze ontevredenheid uitte zich ook thuis, waar hij vaker gefrustreerd en prikkelbaar was. "Ik was erg gefrustreerd en dat vond ik vooral erg voor mijn vriendin". Het begon te knagen. Dit had destijds flinke impact op zijn relatie en stemming. Het tij keerde tot een succesverhaal. Wil je weten hoe dit afloopt? Lees dan hieronder verder.

Naar ADHD-Praktijk

Op aanraden van zijn praktijkondersteuner POH-GGZ werd hij doorverwezen naar Arda. Tijdens de intake voelde hij zich meteen op zijn gemak. Wat hij fijn vond aan Arda was vooral dat er direct een hele open sfeer was. Hij voelde zich bij haar meteen enorm op zijn gemak en praatte daardoor heel open over alles. Arda vertelde dat het heel snel kon gaan als ze op onderbewust niveau en energetisch gingen werken en wilde weten of hij daarvoor open stond. "Ze stelde ook vragen die me gelijk diep raakten. Allemaal heel bijzonder voor een eerste gesprek. Ik besloot er voor te gaan."

Magie

"Na slechts één sessie met Arda kwam ik in balans, tot de kern en in mijn kracht te staan. Ik voelde me heel rustig en geaard. Het was een soort van magie, wat er gebeurde tijdens de sessie. Dat is nauwelijks te beschrijven. Ik kwam tot het inzicht dat ik ontslag moest nemen en deed dat ook. Ik ondernam stappen die ik lang aan het vermijden was doordat ik me zorgen maakte, piekerde en angst had. Ik zat in een negatieve vicieuze cirkel en dankzij de sessie kon ik met een soort van afstand kijken naar mijn eigen situatie, uitzoomen en daardoor lukte het om stappen te nemen. Hierdoor verdween mijn angst en kon ik mijn ontslag aangaan als een gewoon gesprek tussen werkgever en werknemer. Dit besluit nemen was niet gemakkelijk, maar het was een noodzakelijke stap voor mijn welzijn. 

Life changing 

"Wat er daarna gebeurde was helemaal bizar. Arda zag volgens mij dat ik een enorme blokkade had die in de sessie uit de weg geruimd werd. Want erna was er alleen maar een stijgende lijn. Er zijn veel mooie dingen gebeurd in de afgelopen tijd. Ik heb gesolliciteerd bij duurzame boerderij en mag daar waarschijnlijk de boer worden. Mijn allergrootste droom die zo maar uit kan komen! Ik heb me ingeschreven bij de Kamer van koophandel en ondertussen werk ik als zzp'er en heb ononderbroken gewerkt! Alles is in de afgelopen maanden goed gekomen. Ik heb dus een mega bevestiging gehad dat het goed was. Ik voelde me veel zelfverzekerder in het maken van opeenvolgende beslissingen."

"Met Arda heb ik afgesproken dat ik contact met haar opneem, wanneer ik haar hulp weer nodig heb, maar een vervolgsessie is vooralsnog niet nodig! Ik ben hier enorm blij mee en ben nog steeds blij verrast."

Hij benadrukt verder nog hoe belangrijk het was om professionele hulp te zoeken zodat hij beter kan luisteren naar zijn eigen gevoelens en behoeften en blokkades uit de weg kan ruimen om zijn eigen pad te  volgen.

Wil jij dit nou ook (kunnen)?

Mensen op deze manier begeleiden óf zo begeleid worden. Neem dan eens contact met Arda op. Haar nummer is 06-51 11 49 42 en mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op 16 mei a.s. start de Special Power Academy, In deze opleiding leer je net als Arda om vanuit jouw kracht in afstemming cliënten te begeleiden. Wat ze hier gedaan heeft, is een combinatie van IEMT (Integral Eye Movement Therapy) en energetisch werk. Holistisch werken op een diepere laag, op onderbewust harts- en zelfs zielsniveau. En dat werkt inderdaad magisch!  Wil je daar meer informatie over? Klik dan hier

Ja, ik wil graag meer weten over Special Power Academy 

Ja, ik wil graag meer weten (algemeen ADHD-Praktijk)

Designed by Walraven WebWerk