Tips

ADD coaching

Margo Matse: ADD-coach voor volwassenen. Locatie Woerden/Linschoten

Margo is een fantastische coach die met een groot warm hart toch ook precies de vinger op de zere plek kan leggen zodat je weer verder kan. Steekwoorden: humor, direct, praktisch en warm.

https://www.add-coaching.nl/

logo ebw

European Brain Employers is een internationaal netwerk van deskundigen op het gebied van speciale breinen zoals: ADHD, dyslexie, dyscalculie, autisme en hoogbegaafdheid. Ik ben bestuurslid en amassadeur om bedrijven en organisaties bewust maken van de kwaliteiten en valkuilen van mensen met een bijzonder brein. Met als doel, bij te dragen dat zij kunnen functioneren en groeien tot hun volle potentieel. Zodat ook zij duurzaam hun specifieke toegevoegde waarde kunnen leveren aan de ontwikkeling en de prestaties van de organisatie.

http://europeanbrainsatwork.nl/

lto3Als natuurlijk alternatief voor medicatie voor #ADHD. Misschien is het ook wat voor jou? Of haal een potje bij mij op dat scheelt je verzendkosten.

Het werkt bij aandachtstekort, hyperactiviteit, concentratiegebrek, stress, overbelasting, angsten, nervositeit, slechte nachtrust, rusteloosheid en spanningen.

Download de bijsluiter

Bestel hier

 

links1Auteur: Cathelijne Wildervanck

www.bol.com 

links2

Balans is de vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, waaronder ADHD, dyslexie, Asperger en PDD-NOS.

www.balansdigitaal.nl 

Hulpgids ADHDAuteur: Edward Hallowell en John Ratey

www.bol.com

impulswoortblind logo

Landelijke patiëntenvereniging Impuls & Woortblind zet zich in voor volwassenen met ADHD en aanverwante stoornissen.

www.impulsenwoortblind.nl 

Kirsten Vinke

Gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met autisme en/of ADHD / ADD

www.autorijschoolkirstenvinke.nl

adhd-zh bewerktwww.adhd-zh.nl 

Stichting ADD heeft de website:

www.sadd.nl 

logog adhdxtra transparantadhdXtra staat voor gratis onafhankelijk interactief lotgenotencontact voor ADHD en/of aanverwante stoornissen.

www.adhd-xtra.nl 

Aan de slag met ADHD

 Auteur: Ari Tuckman

https://www.bol.com

Individuele coaching

ADHD / ADD is vergelijkbaar met een slecht geolied apparaat met verschillende functies. Sommige functies doen het geweldig, maar andere functies kosten enorm veel moeite en werken slecht. het apparaat kan uiteindelijk overbelast raken en kapot gaan. Tijdens de sessies bekijken we hoe we het apparaat kunnen oliën en optimaliseren. Lees meer >>

Groepstraining

Wat een feest van herkenning in een groep. "Ik ben dus niet gek of raar". Dit is vaak wat ik terug hoor in een groepstraining. En nee, ik kan je nu al zeggen: je bent zeker niet gek of raar! Door in een groep te werken maak je gebruik van elkaars sterktes en zwaktes. Naast je eigen proces leer je ook ontzettend veel van de processen bij de ander. Lees meer >>

Designed by Walraven WebWerk